Το ΚΟΛΠΟ των ΣΕΦ για τέλεια μακαρόνια που θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας!
Οι σεφ σε όλο τον κόσμο έχουν ένα και μοναδικό κόλπο για να πετυχαίνουν τα τέλεια ζυμαρικά και αυτό είναι το..
εξής: τέλειωνε πάντα τη μακαρονάδα σου στο τηγάνι.
Βράστε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ παράλληλα ετοιμάζετε και τη σάλτσα τους, και βγάλτε τα από τη φωτιά 2-3 λεπτά πριν γίνουν al dente. Στραγγίξτε τα, κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό της κατσαρόλας και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και έπειτα προσθέστε το νερό, αφήνοντάς τα να μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν!
Βράστε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ παράλληλα ετοιμάζετε και τη σάλτσα τους, και βγάλτε τα από τη φωτιά 2-3 λεπτά πριν γίνουν al dente. Στραγγίξτε τα, κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό της κατσαρόλας και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και έπειτα προσθέστε το νερό, αφήνοντάς τα να μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν!
Το ΚΟΛΠΟ των ΣΕΦ για τέλεια μακαρόνια που θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας!
Reviewed by anna
on
29.7.14
Rating: